Forurensningsvakten 24/7

Innovasjon for miljøets skyld

Vannskader

Vannskader gjør store skader på bygninger og innbo vært år. Derfor er det viktig å få vannet raskt ut av boligen, næringseiendommen så raskt som mulig. Vi har muligens landets mest komplette innsatsbiler mot vannskader. 
Dette gjør at vi raskt kan få vannet ut av eiendommen, uansett om den er på 20m3 eller flere tusen kvadrat. 
Vi har hatt oppdrag der vi måtte tømme 42 000m3 som var druknet under 6 meter kloakkvann. Da er det godt å vite at vi er mange personer, har det riktige utstyret og ikke minst er vi klare til å bistå. Skulle vi trenge spesialhjelp, har vi mange gode samarbeidspartnere.

De store vannskadene

Vi har spesialisert oss på de store hendelsene, der hvor man må ha mye ressurser, ha muligheter for å pumpe vannet over lengre distanser eller hvor høydeforskjellen er stor. Dette har vi utstyr til, alt samler i innsatsbiler som står klare til å bistå hele døgnet alle årets dager. 

Vi kan også bistå med å forebygge skader, eksempelvis ved flom, springflo, styrtregn m.m. Ved behov kan vi pumpe inntil 5000l/m fra en og samme innsatsbil. Selvfølgelig har vi vifter og avfuktere tilgjengelig også.

NATURSKADE/EKSTREMVÆR
Våre restverdikjemper er utstyrt med motorsager, tauverk, vinsjer presenninger m.m. Alt det utsyr vi trenger, har vi med oss enten i bilene eller på tilhengere som kan tas med.